etwinning

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen SCC-Stop Climate Change-İklim Değişikliğine Dur De eTwinning projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz Belediye Başkanımız Mehmet KALE ile röportaj yapıp;iklim değişikliği hakkında konuştular.Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Mehmet KALE, ilçede iklim değişikliğini önleme amaçlı yaptığı ve yapacağı çalışmaları belirtti.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından değerler eğitimi kapsamında yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde yapılan faaliyetler çerçevesinde aralık ayı hoşgörü değeri gazetesi çıkarılmıştır.Projeyi yürüten öğretmenlerce aylık bülten olarak hazırlanmaktadır.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde, aralık ayında Mevlana'nın ölüm gününü temsilen yapılan Şeb-i Aruz törenleri ve Mevlana'nın hoşgörüsü anlatıldı.Bu kapsamda Quiver artırılmış gerçeklik uygulaması ile semazenler canlandırıldı.Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Meslekleri Tanıyorum,Geleceğimi Planlıyorum' eTwinning projesinde, öğrencilerimiz meslekleri tanıyor.Bu bağlamda çeşitli etkinlikler,boyamalar ve leraning apps de hazırlanan oyunlar oynanıyor

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Meslekleri Tanıyorum,Geleceğimi Planlıyorum' eTwinning projesinde, öğrencilerimiz meslekleri tanıyor.Doktorluk mesleği kapsamında Toplum Sağlığı Merkezinden gelen doktor ve hemşireler öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

"Değerlenerek Büyüyoruz"projesi kapsamında 1/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Mehtap ERGEN, 2/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN ile 4/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından  kasım ayı faaliyetlerini içeren duvar gazetesi hazırlandı.

Meslekleri Tanıyorum Geleceğimi Planlıyorum Proje Logo ve Afişimiz

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Projesi Kasım Ayı iyilik kutusu saygı değeri kapsamında öğrencilerimiz saygı değeri ile ilgili yaptıkları davranışları  İyilik kutusuna atarak saygı değerini içselleştirmişlerdir.

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Proje Afişlerimiz.