etwinning

Nis

ECOS projesi ile öğrencilerimiz yenilenebilir enerji kaynaklarının neler olduğunu ve bu kaynakların doğa ile barışık halde goğayı kirletmeden doğadan elde edilebileceğini öğrendiler. Öğrencilerimiz yenilenebilir enerji kaynaklarını kendi tasarımları ile modellediler.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde  öğrencilerimize kitap okumanın önemini anlatmak ve kitap okuma teşvik amacıyla her ayın sonunda en çok kitap okuyan öğrencilerimize kitap kurtları belgelerini verdik.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde minik yazarlarımız empati değeri ile ilgili hikayereini yazdılar

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde  öğrencilerimizle birlikte Dünya Klasiklerinden Pinokyo kitabını hep birlikte okuyup, öğrencilerimizin kitapta en sevdiği bölümlerini üç boyutlu olarak tasarladık

Nis

Küçük Prens Kitabı Okunup, Öğrencilerimizin hafızalarında kalan bölümü görselleştirilmiştir.

Nis

Okur Yazar projemizde  öğrencilerimiz akran zorbalığı ile hikayelerini yazdılar.

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, atık malzemelerden kullanabilecekleri dekoratif ürünler tasarlamışlardır.

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, geri dönüşüm kutuları öğrencilerimizin hayal güçleri doğrultusunda öğrencilerimiz tarafından tasarlanıp okulumuzun belirli yerlerine konulmuştur. Geri dönüşüm cebimde etkinliği ile öğrencilerimiz yanlarında bulunan atıkları. geri dönüşüm kutuları buluncaya kadar taşıyabilecekleri çantalar tasarlamışlardır

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, atık malzemelerden kostümler tasarlatılmış ve Farkındalık yaratmak için defile yapılmıştır.

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, yenilenebilir enerji kaynakları hakkında bilgiler verilip tasarımlar yapılmıştır.

May

Okulunuz öğrencilerinin, eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında yapılan etkinliklerde yer almasını, bu etkinliklerde resim, video vb, şekilde kayıt altına alınmasını, eğitim öğretime destek sağlamak koşuluyla (güvenirliği sağlanan) sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanmasını sağlamak için velilerimizde yazılı izin belgesi aldık.