KONYA / CİHANBEYLİ - Adnan Menderes İlkokulu

Kompost Yapımı

Okulumuzda 2. Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN ve 3. Sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN tarafından yürütülen Ecological Stem- ECOS projesi ile öğrencilerimiz evimizde kullandığımız evsel atıkların( muz kabuğu,çay posası,yumurta kabuğu vb.) çöpe atılmaması gerektiğini, buatıkların doğal gübre olarak kullanılabileceğini öğrendiler. Öğrencilerimiz evlerinde bulunan evsel atıklardan kompost üretip evlerinde, doğada  bulunan bitlikere uygulamışlardır.

Yayın: 17.04.2022 - Güncelleme: 16.01.2024 16:46 - Görüntülenme: 685

Etiketler :