Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yazıları ve şiirleri okudular. Marşlar coşkuyla söylendi. Ront gösterileri sunuldu.

Bu coşkulu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2/E sınıfı ekim ayı kitap kurdu yarışmasında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Adem Eymen TÜRKMEN ve Ömer Ege KORKMAZ a belgelerini verdik, madalyalarını taktim ettik. Öğrencilerimizi ve değerli ailelerini tebrik eder, tüm öğrencilerimizin birer kitap kurdu olmasını temenni ederiz.

Eyl

Selçuklu Otizimli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) tarafından Sobe Elçileriyle Daha Güçlü isimli proje kapsamında bilgilendirme toplantısı ilçemiz rehber öğretmenlerinin katılımıyla   okulumuzda gerçekleşti.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı "lköğretim Haftası Kutlama Programı" okulumuzda yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkan Yardımcımız, , İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ,Okul Müdürleri ve davetliler katıldı.

Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Program, öğrencilerin gösterileriyle ,4.sınıf öğrencilerinin 1.sınıf öğrencilerine bayrak teslimi ve çiçek sunumu ile devam etti.