etwinning

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, atık malzemelerden kullanabilecekleri dekoratif ürünler tasarlamışlardır.

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, geri dönüşüm kutuları öğrencilerimizin hayal güçleri doğrultusunda öğrencilerimiz tarafından tasarlanıp okulumuzun belirli yerlerine konulmuştur. Geri dönüşüm cebimde etkinliği ile öğrencilerimiz yanlarında bulunan atıkları. geri dönüşüm kutuları buluncaya kadar taşıyabilecekleri çantalar tasarlamışlardır

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, atık malzemelerden kostümler tasarlatılmış ve Farkındalık yaratmak için defile yapılmıştır.

Nis

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak eTwinning projesinde öğrencilerimize geri dönüşümün önemi anlatılmış, yenilenebilir enerji kaynakları hakkında bilgiler verilip tasarımlar yapılmıştır.

May

Okulunuz öğrencilerinin, eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında yapılan etkinliklerde yer almasını, bu etkinliklerde resim, video vb, şekilde kayıt altına alınmasını, eğitim öğretime destek sağlamak koşuluyla (güvenirliği sağlanan) sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanmasını sağlamak için velilerimizde yazılı izin belgesi aldık.