May

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 99. Yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  nedeni ile çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

28 Şubat Dünya Nadir Hastalıklar Günü nedeni ile dikkat çekmek için; öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  mavi kurdele taktı. Mavi balon uçurdular.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı, öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 95.yılı öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi tarafından yürütülen seçim çalışmaları gerçekleştirildi.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı "lköğretim Haftası Kutlama Programı" okulumuzda yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin oyunlarla, şiirlerle ve forklor gösterileriyle yapmış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çalışmaları, velilerimizin de katılımıyla eğlenceli bir ortamda kutlandı. Sevgili öğrencilerimize verdikleri emeklerinden dolayı, sayın velilerimize de katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda kutlandı.

May

15 TEMMUZ ŞEHİTLER GÜNÜ AFİŞİMİZİ 18 MART GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDEN ÖNCE OKULUMUZDAKİ YERİNE ASTIK...

Mrt

Okulumuz tüm sınıfların katılımıyla 28 Şubat günü ikaz-alarm ve deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleşen tatbikat başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Tatbikat hedefine ulaşmıştır.

Mrt

Okulumuzun Konya Bilim Merkezine düzenlediği geziye 60 öğrencimiz katıldı. Kültür ve eğitim gezilerimiz devam edecek.