Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Programı gerçekleştirildi. İstiklal Marşımızı ezbere güzel okuyan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlermize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 6 Şubat Kahramanmaraş Merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet SARITAŞ ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kas

Kaymakamımız Sayın Fatih UZUN okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlereimizle görüşüp, okulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce 24 Kasım Öğretmeler Günü Konulu İlkokullar arası Resim Yarışması nda okulumuz öğrencileri Umut Rodin Akbaş İlçe Birincisi, Zeynep Melisa Kandemir İlçe Üçüncüsü olmuştur. Öğrenci ve Öğretmelerimizi yebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Eğitimimizin yapıtaşı olan emektar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, bizlere her zaman destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Atatürk'ün Ölümünün 85. Yılı Anma programı yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla kutlandı

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı  İlköğretim Haftasi Kutlama Programı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Belediye Başkan Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri  ve velilerimizin katılımı ile Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Kemal GÖKMEN 'in günün anlam ve önemi belirten konuşmasıyla başladı. Bir çok gösterinin sergilendiği programımızda öğrencilerimizin performansları izleyenleri etkiledi.Programimiz 4. Sinif öğrencimizin 1. Sinif öğrencimize hosgeldiniz çiçeğini  vermesi ve bayragimizi taktim etmesiyle sona erdi.Programda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Kemal GÖKMEN'in açılış konuşmasının ardından ilk zilin çalmasıyla başladı. Yeni Eğitim Öğretim yılımız hayırlı olsun.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 102. Yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.

May

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  nedeni ile çeşitli etkinlikler yapıldı. İstiklal Marşı´mızın yazarı Mehmet Akif ERSOY´u ve başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere gazi olan ve şehit düşen askerlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Allah, bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. (Mehmet Akif ERSOY)

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yazıları ve şiirleri okudular. Marşlar coşkuyla söylendi. Ront gösterileri sunuldu.

Bu coşkulu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 2/E sınıfı ekim ayı kitap kurdu yarışmasında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Adem Eymen TÜRKMEN ve Ömer Ege KORKMAZ a belgelerini verdik, madalyalarını taktim ettik. Öğrencilerimizi ve değerli ailelerini tebrik eder, tüm öğrencilerimizin birer kitap kurdu olmasını temenni ederiz.

Eyl

Selçuklu Otizimli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) tarafından Sobe Elçileriyle Daha Güçlü isimli proje kapsamında bilgilendirme toplantısı ilçemiz rehber öğretmenlerinin katılımıyla   okulumuzda gerçekleşti.