Nis

Okulumuz öğrencilerinin oyunlarla, şiirlerle ve forklor gösterileriyle yapmış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çalışmaları, velilerimizin de katılımıyla eğlenceli bir ortamda kutlandı. Sevgili öğrencilerimize verdikleri emeklerinden dolayı, sayın velilerimize de katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda kutlandı.

May

15 TEMMUZ ŞEHİTLER GÜNÜ AFİŞİMİZİ 18 MART GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDEN ÖNCE OKULUMUZDAKİ YERİNE ASTIK...

Mrt

Okulumuz tüm sınıfların katılımıyla 28 Şubat günü ikaz-alarm ve deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleşen tatbikat başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Tatbikat hedefine ulaşmıştır.

Mrt

Okulumuzun Konya Bilim Merkezine düzenlediği geziye 60 öğrencimiz katıldı. Kültür ve eğitim gezilerimiz devam edecek.