Mart Ayı Etkinliklerimiz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN,3-E Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü uluslararası Etkinlik Atölyem eTwinning projesinde öğrencilerimiz projede yaptıkları etkinlikleri derslerinde kullanıyorlar.Mart ayında saat etkinliği yapan öğrencilerimiz matematik dersinde öğrendikleri konuyu pekiştirdiler.Görsel sanatlar dersinde müze tasarlayarak hiç gitmedikleri müzeleri keşfettiler.

Yayın: 07.06.2021 - Güncelleme: 07.06.2021 16:27 - Görüntülenme: 28