etwinning

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen "masAl deSTEM" projesinde öğrencilerimiz 5E modeline göre etkinliklerini planlayıp, masallarını yazdılar. Masaldaki problemi STEAM becerileri ile çözüp  depreme dayanıklı ev modellerini tasarlayıp, sergileyerek sundular.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen "masAl deSTEM" projesinde öğrencilerimiz 5E modeline göre etkinliklerini planlayıp, masallarını yazdılar. Masaldaki problemi STEAM becerileri ile çözüp modellediler.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN in katılımı ile "masAl deStem" Projesinde Öğretmen Atölyesi kapsamında proje öğretmenlerine Tinkercad web 2.0 aracı eğitimi verildi. Öğrencilerimizle birlikte derslerimizde uygulanmıştır.

Projemizin logosu

Ara

Projemizde disiplinler arası becerilerini geliştirerek, 21. yy becerilerini öğrencilerimize kazandırmayı amaçlıyoruz.

May

Okulunuz öğrencilerinin, eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında yapılan etkinliklerde yer almasını, bu etkinliklerde resim, video vb, şekilde kayıt altına alınmasını, eğitim öğretime destek sağlamak koşuluyla (güvenirliği sağlanan) sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanmasını sağlamak için velilerimizde yazılı izin belgesi aldık.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından değerler eğitimi kapsamında yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde yapılan faaliyetler çerçevesinde aralık ayı hoşgörü değeri gazetesi çıkarılmıştır.Projeyi yürüten öğretmenlerce aylık bülten olarak hazırlanmaktadır.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde, aralık ayında Mevlana'nın ölüm gününü temsilen yapılan Şeb-i Aruz törenleri ve Mevlana'nın hoşgörüsü anlatıldı.Bu kapsamda Quiver artırılmış gerçeklik uygulaması ile semazenler canlandırıldı.Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Meslekleri Tanıyorum,Geleceğimi Planlıyorum' eTwinning projesinde, öğrencilerimiz meslekleri tanıyor.Bu bağlamda çeşitli etkinlikler,boyamalar ve leraning apps de hazırlanan oyunlar oynanıyor

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Meslekleri Tanıyorum,Geleceğimi Planlıyorum' eTwinning projesinde, öğrencilerimiz meslekleri tanıyor.Doktorluk mesleği kapsamında Toplum Sağlığı Merkezinden gelen doktor ve hemşireler öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

"Değerlenerek Büyüyoruz"projesi kapsamında 1/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Mehtap ERGEN, 2/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN ile 4/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından  kasım ayı faaliyetlerini içeren duvar gazetesi hazırlandı.

Meslekleri Tanıyorum Geleceğimi Planlıyorum Proje Logo ve Afişimiz

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Projesi Kasım Ayı iyilik kutusu saygı değeri kapsamında öğrencilerimiz saygı değeri ile ilgili yaptıkları davranışları  İyilik kutusuna atarak saygı değerini içselleştirmişlerdir.

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Proje Afişlerimiz.