etwinning

May

Okulunuz öğrencilerinin, eTwinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) projeleri kapsamında yapılan etkinliklerde yer almasını, bu etkinliklerde resim, video vb, şekilde kayıt altına alınmasını, eğitim öğretime destek sağlamak koşuluyla (güvenirliği sağlanan) sosyal paylaşım ortamlarında yayınlanmasını sağlamak için velilerimizde yazılı izin belgesi aldık.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından değerler eğitimi kapsamında yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde yapılan faaliyetler çerçevesinde aralık ayı hoşgörü değeri gazetesi çıkarılmıştır.Projeyi yürüten öğretmenlerce aylık bülten olarak hazırlanmaktadır.

Ock

Okulumuz 1-B Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 2-B Sınıf Öğretmeni Ebubekir Sıddık KÖYSÜREN, 4-C Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen 'Değerlenerek Büyüyoruz' eTwinning projesinde, aralık ayında Mevlana'nın ölüm gününü temsilen yapılan Şeb-i Aruz törenleri ve Mevlana'nın hoşgörüsü anlatıldı.Bu kapsamda Quiver artırılmış gerçeklik uygulaması ile semazenler canlandırıldı.Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Meslekleri Tanıyorum Geleceğimi Planlıyorum Proje Logo ve Afişimiz

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Projesi Kasım Ayı iyilik kutusu saygı değeri kapsamında öğrencilerimiz saygı değeri ile ilgili yaptıkları davranışları  İyilik kutusuna atarak saygı değerini içselleştirmişlerdir.

Kas

Değerlenerek Büyüyoruz Proje Afişlerimiz.