etwinning

Ock

Çevresel Sürdürülebilirlik Etkinlikleri

Ock

Okulumuzda Öğretmen ve öğrencilerin dijital becerilerinin geliştirilmesi ve kullanılabilmesi için çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Ayağını Yorganına Göre Uzat atasözümüzü ve Ağzı Sulanmak deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergilediler. Öğrencilerimiz Deyim ve Atasözlerimizin karikatürlerini oluşturdular.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , El Elin Eşeğini Türkü Çağırarak Arar atasözümüzü ve Göz Gezdirmek deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergileyerek işlemişlerdir.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Denize Düşen Yılana Sarılır atasözümüzü ve Armut Piş Ağzıma Düş deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergileyerek işlemişlerdir.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Tek Elden Ses Çıkmaz atasözümüzü ve Burnu Kaf Dağında Olmak deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergileyerek işlemişlerdir.

Nis

Okulumuzda 2. Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN ve 3. Sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN tarafından yürütülen Ecological Stem- ECOS projesi ile öğrencilerimiz evimizde kullandığımız evsel atıkların( muz kabuğu,çay posası,yumurta kabuğu vb.) çöpe atılmaması gerektiğini, buatıkların doğal gübre olarak kullanılabileceğini öğrendiler. Öğrencilerimiz evlerinde bulunan evsel atıklardan kompost üretip evlerinde, doğada  bulunan bitlikere uygulamışlardır.

Nis

Okulumuzda 2. Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN ve 3. Sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN tarafından yürütülen Ecological Stem- ECOS projesi ile öğrencilerimiz erozyon oluşumu, erozyonun doğaya zararı vb. konularda bilgi sahibi olmuşlar, erozyon oluşumu ile ilgili tasarımlarını yapıp bu tasarımlarını gözlemleyerek erozyonun oluşumunu ve nasıl önlenebileceğini deney yaparak görmüşlerdir.

Nis

Okulumuzda 2. Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN ve 3. Sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN tarafından yürütülen Ecological Stem- ECOS projesi ile öğrencilerimiz tohum topları tasarlayıp, doğaya bıraktılar.

Nis

ECOS projesi ile öğrencilerimiz yenilenebilir enerji kaynaklarının neler olduğunu ve bu kaynakların doğa ile barışık halde goğayı kirletmeden doğadan elde edilebileceğini öğrendiler. Öğrencilerimiz yenilenebilir enerji kaynaklarını kendi tasarımları ile modellediler.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde  öğrencilerimize kitap okumanın önemini anlatmak ve kitap okuma teşvik amacıyla her ayın sonunda en çok kitap okuyan öğrencilerimize kitap kurtları belgelerini verdik.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde minik yazarlarımız empati değeri ile ilgili hikayereini yazdılar

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN,4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve Müdür Yardımcımız İbrahim Melik ÇAM tarafından yürütülen Okur Yazar projemizde  öğrencilerimizle birlikte Dünya Klasiklerinden Pinokyo kitabını hep birlikte okuyup, öğrencilerimizin kitapta en sevdiği bölümlerini üç boyutlu olarak tasarladık

Nis

Küçük Prens Kitabı Okunup, Öğrencilerimizin hafızalarında kalan bölümü görselleştirilmiştir.

Nis

Okur Yazar projemizde  öğrencilerimiz akran zorbalığı ile hikayelerini yazdılar.