etwinning

Haz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN,3-E Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü uluslararası Etkinlik Atölyem eTwinning projesinde öğrencilerimiz projede yaptıkları etkinlikleri derslerinde kullanıyorlar.Mart ayında saat etkinliği yapan öğrencilerimiz matematik dersinde öğrendikleri konuyu pekiştirdiler.Görsel sanatlar dersinde müze tasarlayarak hiç gitmedikleri müzeleri keşfettiler.

Haz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN,3-E Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü uluslararası Etkinlik Atölyem eTwinning projesinde öğrencilerimiz salgın sürecini evlerinde keyifli etkinliklerle geçiriyor.Kukla ve Origami etkinlikleri yaparak, öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçiriyorlar

Haz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN, 3-E Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ  ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü uluslararası Etkinlik Atölyem eTwinning projesinde öğrencilerimiz el becerilerini geliştirirken, hayal dünyalarını çalışmalarına yansıttı.Aralık ayında geleneksel sanatlarımızdan ebru sanatı, uyuyan canlıları uyandırma etkinliği yaptılar.

Haz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü uluslararası masAl deSTEM eTwinning projesinde öğrencilerimiz her ay yazdıkları masalları derlediler ve kitap haline getirdiler.

Haz

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1-E Sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN'in yürüttüğü masAl deSTEM eTwinning projesinde öğrencilerimiz uluslararası Stem Keşif Haftası etkinliğine katıldılar.Öğrenciler öğrenme senaryosundaki problemi çözüp, canlı derslerinde tasarımları gerçekleştirdiler.Robotik elleriyle birçok kişiye ilham oldular

May

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni tarafından yürütülen uluslararası Health İnnovation With Stem eTwinning projesinde öğrencilerimiz solunum cihazı yaptı. Tüm Dünya'da görülen covid-19 virüsüne karşı ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

May

Okulumuz 2-B sınıf öğretmeni tarafından yürütülen uluslararası Health İnnovation With Stem eTwinning projesinde öğrencilerimiz atık materyaller kullanarak ambulans helikopter yaptı.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen "masAl deSTEM" projesinde öğrencilerimiz 5E modeline göre etkinliklerini planlayıp, masallarını yazdılar. Masaldaki problemi STEAM becerileri ile çözüp  depreme dayanıklı ev modellerini tasarlayıp, sergileyerek sundular.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN tarafından yürütülen "masAl deSTEM" projesinde öğrencilerimiz 5E modeline göre etkinliklerini planlayıp, masallarını yazdılar. Masaldaki problemi STEAM becerileri ile çözüp modellediler.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 1/E sınıf öğretmnei Hasan Oğuzhan ERGEN in katılımı ile "masAl deStem" Projesinde Öğretmen Atölyesi kapsamında proje öğretmenlerine Tinkercad web 2.0 aracı eğitimi verildi. Öğrencilerimizle birlikte derslerimizde uygulanmıştır.

Ara

Projemizin logosu

Ara

Projemizde disiplinler arası becerilerini geliştirerek, 21. yy becerilerini öğrencilerimize kazandırmayı amaçlıyoruz.