Etiket Sonuçları: Deyim ve Atasözlerimizi Görselleştirip Dramalarla Zenginleştirdik

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Ayağını Yorganına Göre Uzat atasözümüzü ve Ağzı Sulanmak deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergilediler. Öğrencilerimiz Deyim ve Atasözlerimizin karikatürlerini oluşturdular.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , El Elin Eşeğini Türkü Çağırarak Arar atasözümüzü ve Göz Gezdirmek deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergileyerek işlemişlerdir.

Nis

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Denize Düşen Yılana Sarılır atasözümüzü ve Armut Piş Ağzıma Düş deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergileyerek işlemişlerdir.