KONYA / CİHANBEYLİ - Adnan Menderes İlkokulu

eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. Adnan Menderes ilkokulu olarak çevrim içi etkinliklerin güvenle yapılmasını sağlamayı önemsiyoruz. bu sebeple; gerekli şartları taşıdığımıza inanaraktan, güvenlik etiketi başvurumuzu yapmış olup bronze etiketimizi almış bulunmaktayız.

ESafety Label, 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine aşağıdakileri sağlamaktır:

• Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti
  • öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk.

ESafety Topluluğu bu nedenle bu katılımcıların etkileşim kurması, en iyi uygulamaları paylaşması, tavsiye istemesi ve zor vakaları ve bunların nasıl çözüldüğünü paylaşması için ideal bir alan sunmaktadır.

Yayın: 10.01.2020 - Güncelleme: 30.01.2023 22:21 - Görüntülenme: 348
Kaynak: https://www.esafetylabel.eu/