Deyim ve Atasözlerimizi Görselleştirip Dramalarla Zenginleştirdik ve Karikatürlerini Yaptık

Okulumuz 2. Sınıf öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN, 3. Sınıf Öğretmeni Mehtap ERGEN, 4. Sınıf Öğretmeni Berna KARAKUŞ tarafından yürütülen Bavulumdaki Zenginlikler projesinde öğrencilerimiz , Ayağını Yorganına Göre Uzat atasözümüzü ve Ağzı Sulanmak deyimimizi araştırıp,görselleştirip, dramalarını sergilediler. Öğrencilerimiz Deyim ve Atasözlerimizin karikatürlerini oluşturdular.

Yayın: 17.04.2022 - Güncelleme: 30.01.2023 22:11 - Görüntülenme: 172