Adnan Menderes İlkokulu

Adres
ATÇEKEN MAH. 60013. SK. NECİP FAZIL KISAKÜREK ANDL.LİSESİ SİTESİ NO 2 CİHANBEYLİ / KONYA
Vizyon
Vizyonumuz; Bilime ve teknolojiye inanan ve bunları kullanan, örnek öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Misyonumuz; Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız…
e-twining school 2023 Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Küre Dalında Konya 3.sü
Ulaşım
Okulumuz Cihanbeyli ilçe merkezindedir. Cihanbeyli ilçesi Ankara-Konya yolu üzerinde olması sebebiyle Konya ile ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Atçeken Mahallesi Konya caddesi no:12 Cihanbeyli/Konya
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Cihanbeyli ilçe merkezinde yer almaktadır. Cihanbeyli ilçesi ise Konya´ya 100 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda her yıl çocuk şenlikleri adı altında geleneksel çocuk oyunları şenliği yapılmaktadır.