Güvenli internet

Ock

Güvenli internet kullanımı ile ilgili Adnan Menderes İlkokulu olarak Öğretmenlerimize bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz.

Ock

Güvenli internet kullanımı ile ilgili 3- 4. Sınıflar 10 şubemize bilgilendirme semineri verildi.

Ock

Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını destelemek ve onları internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla İnternet güvenliği ile ilgili okul koridorlarımızda panolar oluşturduk.

Ock

Adnan Menderes İlkokulu 1/B sınıf öğretmeni Mehtap ERGEN ve 4/C sınıf Öğretmeni Hasan Oğuzhan ERGEN,   "İnternet Güvenliği" seminerine online olarak katılmışlardır.

Ock

Adnan Menderes İlkokulu olarak güvenli internet kullanımı hakkında öğrencilerimizi ve velilerimizi  hazırlanmış olan "Güvenli İnternet Klavuzum" broşürü ile bilgilendirdik.

Ock

Güvenli İnternet Günü, INSAFE (European Safer Internet Network) ağı tarafından 2004 yılından itibaren düzenlenmektedir. Her yıl Şubat ayının ilk Salı günü dünyanın dört bir yanında 135'ten fazla ülkede, çocuk ve gençlerin interneti bilinçli ve güvenli kullanmaları konusunda farkındalık oluşturacak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Ülkemizde de Güvenli İnternet Günü kutlamaları 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmektedir. Bu yıl 5 Şubat 2019 Salı günü gerçekleşen kutlamalar kapsamında; "Hep Birlikte Daha İyi Bir İnternete..." teması ile Güvenli İnternet Günü'nü Adnan Menderes İlkokulu olarak kutladık.